Tech Specs
 

 

TRACKSTICK MINI
Advanced
GPS trackingSuper Trackstick
Advanced
GPS trackingTRACKSTICK PRO
Professional
GPS tracker


TRACKSTICK MINI

De Trackstick Mini is het kleinste GPS volgsysteem in zijn klasse. Deze laatste nieuwe Trackstick onderscheidt zich van zijn voorgangers door een uitstekende GPS gevoeligheid. Het is namelijk wel zeven keer zo gevoelig als zijn voorgangers. De Trackstick Mini is dankzij het kleine formaat (8,89cm x 3,81cm x 0,95cm), weer- en schokbestendige rubberen behuizing en magneethouder ideaal voor discreet gebruik onder de meest ruige omstandigheden.

 

Net als alle andere Trackstick modellen werkt ook de Trackstick Mini overal ter wereld. De afgelegde route wordt 3D als een rode lijn weergegeven op satelliet foto’s, terrein mappen of straatkaarten dankzij de allernieuwste technologieën van Google™ Earth, Microsoft™ Live, MapQuest™ en anderen internetgebaseerde kaartprogramma’s.

 

De Trackstick Mini zal gedurende gebruik continu zijn locatie berekenen en registreren. De route, stopplaatsen en tijd, snelheid, richting, hoogte en andere nuttige informatie zullen exact worden vastgelegd en kunnen daarna vlot en eenvoudig op je PC worden gedownload en bekeken.

 

Dankzij de geïntegreerde temperatuurmeter worden werkelijk alle aspecten van de omgeving geregistreerd. De uiterst zuinige GPS technologie en bewegingsdetectie maakt de Trackstick Mini één van de langst werkende GPS auto volgsystemen binnen de markt van de GPS loggers.

 

Ook mooi meegenomen is dat je niet afhankelijk bent van batterijen. De Trackstick Mini is namelijk uitgerust met een interne lithium-ion batterij die je binnen 1 tot 2 uur weer oplaad via de USB verbinding van je PC. Trackstick heeft geen maandelijkse abonnementskosten en Trackstick Manager, de meest geavanceerde tracking en geophoto tagging software op de markt, kan kosteloos gedownload worden.

 
© 2009 Trackstick NL. Trackstick™ is een product van Telespial Systems, California, en wordt in Europa verdeeld door Spy3K - Goods3K.
Trackstick Mini - Super Trackstick - Trackstick Pro
 Site Map
s